juli 2017
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 22jul

  Vandaag doen we lekker rustig aan… Tenminste, dat dachten we… Toen de campingvrouw langs kwam vroegen we terloops of het mogelijk was om een dagje langer te blijven staan omdat we zondag pas vertrekken naar Italië, maar dat kon dus niet! Na wat denkwerk van deze lieftallige dame was het wel mogelijk om Edgar z’n plekje een dagje langer te houden, zodat we genoodzaakt waren onverwacht de boel af te breken en bij Edgar z’n plekkie te gaan staan. Ik heb gelukkig een kleine Quechua bij me en Pieter gaat slapen in de voortent van de bus van Edgar. Probleem opgelost…

  Pieter is daarna op de racefiets gestapt en Monique, Edgar en ik vonden het een leuk idee om te gaan midgetgolfen in de enorme bloedhitte van vandaag… Naast het terras van het restaurant op de camping is namelijk een midgetgolfbaan. Het midgetgolfen was erg lachen en gelukkig verkopen ze ook schepijs :-).

  Omdat we de grote tenten en luifels af moesten breken hadden we een mooi excuus om weer uit te gaan eten op het terras  van het restaurant op de camping 🙂 We hebben daarna nog een rondje gewandeld in het bos achter de camping. Morgen vertrekken we naar Arsié, Italië voor de XC-week van Eurofly / Winxover. HIER de foto’s van afgelopen dagen.

  <- VORIGE   VOLGENDE ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:40

Leave a Reply