juli 2017
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 26jul

  Vandaag is er weer noordwind. En dat is niet lekker voor het vliegen in deze streek. De wind is gelukkig zwak en ging misschien ging draaien naar zuidwest dus zijn we maar even ouderwets gaan parawaiten bij de Alm nabij de weststart.

  Alm Monte Avena

  Na wat Café lungootjes en Espresootjes bleek dat de windvaan steeds vaker goed stond op de weststart door de loskomende thermiekbellen die de noordwind verdreven. Dus wij allemaal klaarleggen en weggestart. De meesten hebben wat rechts en onder de start gepield en zo hun vlucht verlengd; ik ben in één streep naar de camping gevlogen die ik nét niet haalde. Maar wel dichtbij genoeg om de rest lopend af te leggen. De andere vliegerts zijn allemaal op de landing geland en zijn toen een ijsje gaan eten. Pietert had daar geen zin in dus heb ik hem opgehaald met de auto. Er was gesproken over vliegen bij Bassano maar daar was het inmiddels aan het regenen. We hebben ‘s middags nog even lekker gezwommen.

  Richting Camping Arsié

  ‘s Avonds hebben we weer een avondvlucht gemaakt en dat was weer heel relaxed en gaaf. Als het goed is word het morgen beter weer en zijn we van die noordwind af. Dan kunnen we ons hopelijk serieus bezig houden met overland vliegen 😜. Wellicht pakken we de zaterdag er nog bij om de 2 mindere dagen te compenseren. Foto’s vind je bij de weploggert van morgen.

  <- VORIGE   VOLGENDE ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:42

Leave a Reply