juli 2017
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 27jul

  Heerlijk weer vandaag en de eerste vlucht van een half uurtje met landen bij Padavena was al gauw een feit. Door de cirrus nog niet denderend maar wel leuk. De cirrus trok toen weer redelijk weg en toen was het tijd om te gaan knalluh! 😀

  Na de eerste teaservlucht zijn we weer omhoog gereden en toen was de cirrus stukken minder. De thermiek kwam goed los en we zijn met z’n allen gestart. Sommigen draaien hem meteen omhoog en anderen moesten er meer effort in steken. Uiteindelijk kwam iedereen min of meer op (geen) wolkenbasis (rond de 1900 mtr) en konden we wegsteken richting oost. De eerste oversteek is ook meteen de lastigste maar de hele overlandgroep is dat wel gelukt. Lang verhaal kort: na anderhalf uur en een paar oversteeksels verder schoof de hoge bewolking weer voor de zon en was het afgelopen met de thermiek en zijn bijna allemaal bij het dorpje ” Cesiomaggiore” geland en later weer opgehaald door Sanne met de retrieve bus (handig die retrieve functie in Telegram Peter van der Schee 😃 👍🏽) Uiteindelijk op de helft van de route naar Belluno, maar toch geinig. Vooral het vliegen langs de steile rotspartijen was erg gaaf. HIER mijn vlucht in XCONTEST

  Wouter, Bas, Mark en René ook geland bij mij…

  Vervolgens wilde we weer omhoog voor een laatste vlucht maar heel vreemd: de bus trok steeds naar links richting Italiaanse ijssalon 😳 😚 😜. Dus na een welverdiend ijsje zijn we alsnog de Monte Avena opgereden. Op de weststart stond de wind er goed op dus zijn we daar gestart. We konden hem een beetje omhoog draaien tot boven de start en gesteund door de bemoedigende woorden van André Bizot (kwamen we tegen op de weg omhoog) dat de camping halen er niet in zat zijn we vertrokken richting camping 😝. En het is natuurlijk erg kikke dat 4 van de 6 piloten de camping wél haalden (3 EN-C/D schermen en mijn lage EN-B 😚). En de anderen zijn vlak voor de camping geland.

  Stefke met kat van Restaurant Agana

  Monique en Edgar hebben vandaag een kano gehuurd en zijn het meer rond gevaren. Dat was erg mooi. Daarna zijn Pieter , Edgar en ik gaan zwemmen en vervolgens was het tijd om te gaan eten in een restaurant Agana in Agana (achter de pukkel bij de camping) dat was erg lekker en gezellig. Toen nog effe een borrelt op de camping en noar bedde. HIER de foto’s van de afgelopen 2 dagen.

  <- VORIGE   VOLGENDE ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:45

Leave a Reply