juli 2017
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28jul

  Vandaag was het weer brotsig warm en vochtig. We zijn de Monte Avena opgereden en hebben daar uitgebreid ge-parawait en koffie gedronken. Toen de eerste winddummy bleef hangen (bedankt Atze 👍🏽😬) zijn we naar de zuidstart gegaan. Daar even rustig gereed maken en toen weg gestart.

  Stefke voorbij Belluno bij Ponte Nelle Alpi

  Het ging lekker omhoog en voor je het wist zat je op wolkenbasis die vandaag niet zo hoog is (1950 meter) Dat maakte de plannen om naar Belluno te vliegen lastig maar niet ondoenlijk. Lang verhaal nog langer: veel hebben goal gehaald vandaag of nog verder. Toen we met z’n drieën bij Ponte nelle Alpi vlogen vroeg Mark aan Jeroen en mij wat de plannen waren, en toen is besloten om te proberen terug te komen. Maar dat bleek al gauw onmogelijk want de valleiwind was veuls te hard. We hebben een stukje teruggestoken maar moesten hem toen na 54 kilometer dus aan de grond zetten. Wellicht hadden we gewoon door moeten vliegen en de 100 k aantikken 😝👍🏽.  HIER mijn vlucht in XCONTEST en hieronder de DOARAMA video van onze vlucht.

  We hebben vervolgens de boel ingepakt en zijn toen en bakkie gaan doen in het café in de van de supermarkt en al gauw werden we opgepikt door de retrieve bus.

  Skitterrond landhuis vlakbij m’n landingsplek

  Daarna even langs de ijssalon natuurlijk en toen weer naar de camping. ‘s Avonds hebben we na het eten met de XC groep nog even de vluchten bekeken via doarama en dat was heel leerzaam. De foto’s vind je op de weploggert van 29juli.

  <- VORIGE   VOLGENDE ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:52

Leave a Reply