mei 2012
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 01mei

  Jorden is de sjors:

  Bijgestaan door ons Lieneke. Wakker geworden met een stralende zon. Na een heerlijk ontbijt waarin helaas de croissant ontbrak zijn we vlot naar de Emberger vertrokken in de hoop de wedstrijdvliegers voor te blijven. Boven aangekomen was het een drukte van belang met veel paragliders en deltavliegers. De mannen besloten direct te gaan uitleggen en te starten bijgestaan door de dames die een rustiger moment wilden afwachten. Achteraf hebben ze daar spijt van gekregen. Jeffrey, Dirk, Jasper, Daniel en Jan gingen voor de vlucht naar Lienz en Jorden bleef in de buurt van de Emberger.

  Boven de besneeuwde toppen

  Boven de besneeuwde toppen

  Dirk is de dagkampioen en is geland in Lienz nabij het station en had geen moeite om terug te keren naar de kempiff. Jeffrey is ook voor Lienz geweest, en kwam een heel eind terug en is uiteindelijk op de terugweg geland in Dellach, terwijl Jan en Jasper geland zijn in Berg. Jorden heeft zijn antipathie voor inklappers en turbulentie overwonnen en is zelfs nog even in de wolken geweest en na een uur geland op de camping. Toen de drukte voorbij was zijn de dames gestart, helaas was toen ook de thermiek voorbij en begon het hier en daar wat te regenen. Anita heeft nog wat belletjes gehad maar daar bleef het dan ook bij. Tjitske en Lieneke hadden er nog niet genoeg van en besloten aan het eind van de middag nog een vlucht te maken. Jorden en Anita sloten zich hier bij aan. Jasper heeft zijn bier weer in de koelkast laten zetten en was zo aardig om de fanatiekelingen naar de 500 te rijden n de C8. Achter elkaar gestart in formatie zijn ze van de Wiesflecker gevlogen om de vliegdag prettig te beëindigen. Miep en Jantine hebben de dag in absolute nutteloosheid doorgebracht en lekker van de zon genoten. Judith heeft een mijlpaal gezet door een landing te maken op voor haar volstrekt onbekend terrein in Steinfeld. Wilma heeft het rustig aangedaan door te starten op de 1300 m helling (lekker rustig, want weinig wedstrijdvliegers) en heeft een mooie vlucht naar uiteindelijk de camping gemaakt. Nu zijn we aan het uitbuiken in het restaurant en zullen de dag met een hoog % afsluiten in de kennel. Oant moarn!

   

  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:54

2 Responses to “Overland- en wedstrijddag”

 1. Sjeeraar Says:

  Mooi verhaal! Leuke foto’ s.

 2. RenB Says:

  Tot vandaag weer helemaal bij gelezen, ziet er weer super gezellig uit.
  Geniet er nog even van!
  @Gerard suc6 met trainen en lekker veel zitvlees kweken dan heb je de uizalf ook niet nodig…

Leave a Reply