mei 2012
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30mei

  Een korte update van Olaf vanuit Spanje:

  “Mooi gevlogen jullie afgelopen weekend.

  Natuurlijk zitten wij ook niet stil hier 1700 km. van jullie vandaan, minder spectaculair maar toch een klein verslagje voor op de LT weploggert.

  Na het weerbericht van Jasper ruim een week geleden zijn we vrij snel doorgereden naar Andalusie. Hierdoor hebben we het noodweer in Noord Spanje en Zuid Frankrijk net achter ons kunnen laten. De Sierra Nevadas zijn prachtig en ruig. Op de toppen lag nog wat sneeuw en hier hebben we schitterende wandelingen kunnen maken. De avonden waren koel maar overdag was het met ruim 30 graden pittig wandelen.

  Vorige week zijn we naar de zuidkust gereden richting Almeria naar het gortdroge deel van Spanje waar veel westerns zijn opgenomen. Afgelopen pinksterweekend hebben we Valencia aangedaan en het museum voor wetenschap en het mooie aquarium bezocht. Een overvolle strandcamping, hutje mutje moet je dan op de koop toenemen. Gisteren hadden we grote behoefte aan rust en bergen en zijn we naar het noordoosten gereden over de binnenwegen en hebben genoten van de vele vergezichten en natuur. Een uur lang zijn we niemand tegengekomen op de weg en hadden zo de smalle b weg voor ons zelf.

  Zomaar uit de gids een camping geprikt waar we als gasten vriendelijk zijn onthaald door de Nederlandse eigenaren.

  Die hebben hier een paar jaar geleden een supercamping vanaf scretch gebouwd die van ons in de top 5 mag komen. Iedere gast krijgt een map met wandel beschrijvingen, kaarten en mountainbike routes. In de verste verte is hier niets alleen natuur. Straks pakken we de eerste wandeling uit het boek die ons naar een verlaten dorp leidt en langs een paar water bronnen. We willen hier nier meer weg….

  Groetjes Mar en Olaf”

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 13:20

One Response to “Olaf en Marian vermaken zich uitstekelijk!”

 1. nathalie Says:

  hai liefies,
  leuk om even wat van jullie rondreis te lezen.
  Geniet er lekker van en nog een hele fijne vakantie verder.
  dikke knuf van mij en jasper
  xxx nathalie

Leave a Reply