september 2009
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06sep

  Zondag 6 september 2009.

  Ik loop achter qua webloggen, dus ik hou het kort. Ik ben vannacht behoorlijk aan het spoken geweest, want ik heb behoorlijk last gehad van de vol-vette knoflook-room-soep van gisteravond. Ik was erg misselijk, en bovendien had ik een knallende koppijn, waarschijnlijk van de alcoholische versnaperingen van gisteravond. Ik heb mijn eigen
  apothekersassistente bij me dus toen ik vannacht om 5 uur vroeg wat de remedie is tegen misselijkheid was het antwoord: “een stuk gaan wandelen”… Nou dat heb ik dan ook gedaan en heb van 5 tot 6 gelopen richting de Drau en via Greifenburg weer terug. Dat hielp wel wat en ik heb daarna nog een klein uurtje kunnen slapen.

  Het was vandaag weer schitterond weer en om 9 uur zijn de dames naar hun airtime groepje gegaan en om een uur of elf is de roedel teckels naar de Emberger gegaan. Na een bakkie koffie zijn we ten weggestart en hebben allemaal heel mooi kunnen vliegen. Ik was uiteraard weer jan ngeduld en was als eerste weg. Na wat pielen voor de start heb ik bij het neusje de bel van 12:00 gepakt en zat binnen no-time op cloudbase. Daar nog even gewach op de rest en toen melde Jasper dat ie ging versteken naar Wiesflecker, en ik ben meegegaan. Jasper zat vrij laag en was nog nog niet helemaal topfit, dus die is na wat heen-en weer pielen voor Wiesflecker naar de landing gegaan. Ik ben nog even doorgevlogen richting Stagor en ben toen overgestoken naar de weissensee. Daar vond ik weinig thermiek, en bovendien had ik al weer honger, en ben toen over de oefenweide naar de landing gevlogen. De rest va de roedel heeft ook allemaal mooi gevlogen en is ook allemaal geland.

  We hebben even lekker geluncht en zijn toen om een uur of 3 weer richting Emberger getogen. Daar was de wind weer behoorlijk cross geworden en het was al weer lastig starten. Da leverde weer menig misstart op. Ik ben al vlot gaan uitpakken, en kreeg gelukkig gauw een mooi (cross)windje en kon nog achterwaarts starten. Daarna werden de goede startbare momenen steeds schaarser veel hebben misstarts gehad. Uiteindelijk zijn de meeste wel weggekomen, maar Lieneke vond het wel goed en is met iemand mee naar beneden gereden.

  ‘savonds was Dirk inmiddels ook gearriveerd en de Roedel is nu dus compleet. Om een uur of zeven zijn we gaan eten en daarna hebben we weer heel gezellig na-geborreld in de partyent en zijn we naar bed gegaan.

  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:12

10 Responses to ““Knoblauch-room-suppe-effect”…”

 1. Marc Says:

  nou Jeffrey,
  de nieuwe eclips ziet er ook weer flitsend uit, hoor!
  wel zonde dat de onderkant niet zwart is…
  de LT-club wordt wel groot, vind ik. misschien maar goed dat Nienke en ik altijd aan de schoolvakanties vastzitten, zodat we nauwelijks in staat zijn om het roedel te versterken.
  toch willen we ons niet te veel afzijdig houden van de club, en volgen dan ook de belevenissen op de voet. en met veel plezier!

  keep up the good “work”. 😉

  groetjes, Marc en Nienke

 2. Rene Says:

  Ziet er weer kicke uit daar.
  Mooie waailap jeffrey,doe je de groetens ff aan de pnn ertjes.

  Enne forsicht oke.

  Grt Rene.

 3. Cathelijne Says:

  Ohla Teckels,

  Hoe is het vliegen daar?> Ik kreeg een zeer verontrustend bericht over een neergestorte Paraglider. Ik moet ff checken of jullie allemaal ok zijn!! Let me know!

  Liefs Cathelijne

 4. Marc Says:

  Hee chef-d’equipe,

  Den Vlaom vertelde me van je onbedoelde landing…
  Ik wens je een spoedig herstel en nog vele correcte landingen in de toekomst!

  sterkte kerel!

  Marc en Nienke

 5. patricia Says:

  Ik kreeg het bericht via via te horen, omdat ik ergens voor mijn werk in een of ander saai seminar zat. had graag doorgevlogen naar Oostenrijk, maar begreep dat jullie een grote lieve groep vrienden om jullie heen hebben. Laat ze maar lekker voor jullie zorgen. En zo zie je maar weer, vertel mij niet weer hoe veilig die sport wel niet is. Zelfs onze alles-kunner Jeffrey kan neerstorten. Tja, een reaktie van grote zus, misschien niet zo objectief. Ik ben geschrokken. Voorzichtig allemaal en zorg goed voor mijn broer en mijn schoonzus.

 6. K@@tje Says:

  Sjefke, we hebben je vrijdag helaas maar kort kunnen spreken.
  Spoedig en goed herstel kerel. Tis maar nix zo’n reus zo mak als een lamme dwerg te zien liggen in dat bed.
  Het was wel lekker rustig op de kemping…
  We hopen dat je weer snel met je loeihoorn op de landing staat, want als ik (Karin)het doe dan klinkt het als een kalkoen die wordt gewurgd.
  Mei bint wie weer van dpartij in Greifenburg, week 19 en zelfs 20(!) it will be.

  liefs en groetjes,
  Karin en ok Robin ook. ;o)

 7. max stek Says:

  Beste Jeffrey,
  Schrikken man, het bericht over onze stevig gebouwde Icarus; ik hoop van harte dat de schade meevalt, zowel aan fysieke zaken zoals het gebeente, alsook dat de psychische impact van een harde confrontatie met de plooibaarheid van onze vleugels tegenover lucht- en zwaartekracht wel weer in balans komt.. vast wel.. Heel veel sterkte en goed herstel gewenst! Max

 8. Anita Says:

  Naar omstandigheden gaat het goed met Jef. Het is even afwachten wanneer hij weer terug mag vervoerd worden naar Ned. Als er nieuws is laat ik het weten..Gr Anita

 9. Anita Says:

  Het postadres van het ziekenhuis is:

  Bezirkskrankenhaus
  Emanuel von Hibler-str. 5
  9900 Lienz
  Oostenrijk

 10. Vincent Says:

  Heel veel beterschap toegewenst en moge je gebroken pootjes gauw weer gefixt zijn!
  Gr. Vincent (zoon van Grietje B)

Leave a Reply