september 2009
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 19sep


  Vanacht weer bout geslapen, en om 5 uur klaar wakker. Rond m’n stuitje begint het nu echt zeer te doen. Ik heb weer veel last van de ribben en daardoor ga je oppervlakkig ademen. Ik kan niet wachten tot ik ook eens op m’n zij kan liggen, zodat m’n onderrug wat ontlast wordt.

  Ik heb in alle vroegte m’m mailtjes gelezen en beantwoord, en daarna kwam het ontbijt al weer. voor de lunch hebben ze alle hechtingen uit mijn bovenarm en pols gehaald, en het grote infuus (spaghetti uitlaat) is uit m’n borst gehaald. Daarna voelde ik me trouwens niet zo lekker: zweten en beklemmend gevoel op de longen en borst. En als je zag hoe lang de slang was die in je hoofdader gaat tot aan je hart werdt ik wel een beetje bang… zou der een oude klomp bloed ergens in m’n ader gekomen zijn? brrrrr…

  Het eten was best lekker tussen de middag: kipfilet, rijst, worteltjes en nog een soort groente, en appelmoes toe.

  Ik voel me ‘s middags een stuk beter. De linker ribbenkast voel ik niet als ik niet beweeg, en ik kan ook steeds makkelijker rechtop zitten. Ik zet het bed dan in de grootst mogelijke hoek, zodat ik het makkelijkst over het dooie punt kan kantelen. en dan kan ik een beetje meer op de billen zitten ipv op de onderrug. Wel rustig aan, want na 12 dagen plat liggen moet je voorzichtig zijn met rechtop gaan zitten want je gaat zó tegen de vlakte. Ik heb zowaar even geslapen vanmiddag met de headset afgesteld op “3fm alternative”… Daarna weer een zooi “De Wereld draait door” gekeken en toen kwamen Lia, Ralph en Ron de kamer binnen zetten. Ralph had al aangegeven dat ze langs wouden komen via de sms en vroeg of ik nog iets nodig had. Nou was mijn tandasta op, dus dat was mooi geregeld. Ook heb ik nog wat lectuur gekregen (voor in de ambulance overmorgen) en een reep chocola. (Die zal ik voor jouw bewaren Annie!). We hebben even gekletst over van alles en nog wat, en dat fliegerkamp nu wel erg uitgestorven is. Lia en Ralph gaan vanacht rijden en Ron gaat morgen op z’n gemakkie weg want die heeft een afspraak in Strassbourg maandag. Alleen Joop staat dan nog en nog een paar campinggasten. Dat was natuurlijk wel weer even hartstikke leuk dat ze langs geweest zijn.

  Het diner bestond vanavond uit brood met ham, en weer die vieze vruchtenthee…

  Nog 2 nachtjes slapen….. Joepie! toetel!
  Stefke

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:00

12 Responses to “nog 2 nachtjes!”

 1. Grasland Says:

  Mooi man, nog even volhouden. Misschien slaap je wat beter nu je weer wat meer unplugged bent. Welterusten.

 2. Annie Schilder Says:

  Hee lieverd,

  Nou die reep chocolade kan ik wel gebruiken… want door de gehele toestand
  ben ik 2 kilo-tjes kwijt geraakt.

  Liefs Annie ( en een kopje van Peke, die ligt naast het toetsenbord…)

 3. Stefke Says:

  welterusten!

 4. Rob en Reina Says:

  Haaaaiii Die Jeffrey,
  Hoe s het nou daar in dat oostenrijk?! Wat een nieuws zeg.. zo zien we je even niet. en dan maar een beetje aandacht trekken.. ;-)…
  Gelukkig ben je snel weer terug in hollandia!! Na de foto’s gezien te hebben denk ik dat je erg blij zult zijn met het eten hier..

  Ik wens je nog heeel erg veeeeel succes en een goed en snel herstel.
  Tot gauw.
  Heel veel liefs Nikky en me vriend Dennis ( die ken je alleen nog niet. Maar dat komt wel!!) En de groetjes van Rob en Reina. zitten daar nu en hebben nog even lekker gegeten.

  ook de groetjes van mij paps Nico en mams Carla. Rosa en een pootje van Bowie.

 5. patricia Says:

  Hei broertje, fijn dat je terug kunt naar Nederland. Toch nog te ver voor mij om je te bezoeken. Zal zien wat ik kan doen! wil je dolgraag zien en horen. Hou nog even vol daar met dat vreselijke menu en saaie roommates. Ha det bra! en de groetjes van Anne Mykland, de paardendame.

 6. Jantine Says:

  Hey Jeffrey,

  Morgen de grote dag dus!!!
  Een hele goede reis !
  vertrek je al vroeg??
  Je was in Amersfoort ook vast welkom geweest, maar iets dichter bij huis is toch fijner!
  Hou je haaks
  greetz
  Jantine

 7. Dirk Says:

  In Amersfoort hebben ze tenminste genoeg tijd om een weblog te lezen tijdens het werk, dus ook meer tijd om te helpen de verveling te verdrijven 😉

 8. Rudi en Bea Says:

  Nog 1 nachtje van 24 uur en dan op weg naar het zonnige Nederland!
  Zijn de duimpjes alweer in een opgaande lijn richting een thumbs up moment…
  We zagen het wel op de foto, de duimpjes omlaag 😉
  Goede reis terug en tot snel!
  Liefs Rudi en Bea

 9. harold Says:

  Da’s toch raar nieuws wat ik van je zwager hoor. Dat moet je toch niet te vaak doen. Hoop dat je een verdraagzame rit naar hollandia hebt. Sterkte met dit voorvalletje en dan zie ik je wel weer eens op een feessie.
  Grtn Harold

 10. Hedzer Says:

  Hey Jeffrey,
  Op het moment dat ik dit schrijf is het nog “slechts” 1 nachie. Vreemd idee dat je eigenlijk blij bent met het feit dat je morgen in een ambulance wordt “afgevoerd”. Maar ja, deze rijdt dan ook de goeie kant op. Alvast een hele goede reis toegewenst. Groeten Hedzer

 11. Wilma Says:

  He Jeffrey,

  Het aftellen daar is begonnen.
  Had eerst wel verwacht dat je met de ambulance naar het vliegveld gebracht zou worden maar begreep van Anita dat de hele reis per ambu is. Mss wel zo relaxed, met het vliegtuig ben je ook niet 1-2-3 terug. Nu kunnen de collega’s nog eens even stoppen bij de grote M ofzo… Een hele goeie reis!!! Succes met revalideren. En ach, mss kom ik over een tijdje eens op de koffie, mooi stukje toeren op de motort…

  Lieve groeten
  Wilma

 12. Sjoerd en Anneke Says:

  Laat je die stank wel achter in Oostenrijk? 🙂
  Gaaf nieuws man!!! We komen je volgens de agenda (afgestemd met Annie) snel opzoeken.

  Sjoerd en Annie (nee, nog 1).

Leave a Reply