september 2009
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 23sep

  Woensdag 23 september.

  Ik wil niet dat deze weblog een saaie herhaling van zetten wordt, dus ik ga na vandaag alleen nog een weblogposting doen als er ook wat te melden valt.

  Vanmiddag zijn mijn schoonouders op visite geweest en Anita was er weer om half zeven. Vandaag weer diverse keren rechtop gezeten op de stoel en ook even gestaan op 1 been en een looprek. Het linkerbeen mag absoluut niet belast worden, dus niet per ongeluk steun zoeken op dat been.

  De zuster is al druk bezig geweest met het regelen van een bed, po-stoel, steek, rolstoel, plasfles en thuiszorg. Ze willen me gewoon naar huis sturen zodat ik daar kan genezen en er weer een ziekenhuisbed vrij komt. Het streven is om de spullen vrijdag a.s. af te laten leveren en dat ik vanaf vrijdag dan naar huis zou kunnen. Afhankelijk van mijn toestand kan dat ook begin volgende week zijn.

  Mijn behandelend arts/chirurg is vanavond nog even langs geweest want hij heeft nog eens uitvoerig gekeken naar de foto’s en mri van mijn ellende, en dan met name naar de bekken-fracturen. Het bekken heeft een behoorlijke opdoffer gehad, en der zit veel ruimte tussen de breuken. Dat betekend dat herstel minimaal 3 maanden zal duren. En in die drie maanden mag hij ook absoluut niet lateraal belast worden… En pas na 3 maanden mag ik hem voorzichtig gaan belasten en revalideren… Goeie grutten! daar ben ik dus nog effe zoet mee. Over 4 weken word het ijzerwerk uit m’n pols gehaald.

  groetjes, Jeffrey.

  Annie op visite (Klik voor vergroting)

  Annie op visite (Klik voor vergroting)

  Siep en Alie op visite.

  Siep en Alie op visite.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:24

12 Responses to “Nog een lange weg…”

 1. Matthieu Says:

  He Topper,

  Wat ben ik blij dat je straks lekker thuis zit/ligt. Ik was best onder de indruk toen ik je daar in Lienz zag. Niet alleen wat voor klapper je hebt gemaakt. Maar vooral door je positieve instelling. Echt top. Het komt allemaal goed. Dat is goed om te weten. En ach, drie maanden verwent worden. Dat maken weinig tekkels mee. Ik zeg, af en toe glimlachend klagen en dan wordt je ruggetje weer lekker gekrabbeld en
  en je stijve poten gemasseerd. He, Hou je haaks. Hier kom je alleen maar sterker en beter uit. Groet, Matthieu

 2. Tjitske Says:

  Ben je nou helemaal gek geworden!!!! Hoezo: alleen iets melden als er echt wat te melden valt. En wanneer is deze weblog saai geweest?????? Ik ben trouw fan van je weblog en eis ook verslag van alle onbenulligheden die op dit moment toch zo belangrijk zijn.
  Pas als je geen tijd meer hebt voor een dagelijkse update mag je stoppen. En zelfs dan, zou ik het waareren als je rekening met alle fans houdt en langzaam afbouwt !!!

  Tsssss
  Tjitske

 3. Andre Says:

  Hee Jeffrey,

  Geweldig dat je binnenkort naar huis kan, lijkt me een stuk beter dan in het ziekenhuis..
  Het duurt misschien nog wel even voordat je weer kan autorijden, maar volgens mij komt het allemaal wel dik in orde!
  Positief blijven en lachen is het belangrijkt, dan herstel je des te sneller! en kan ik weer naar je scheten en winden kan ruiken… de lucht in de kamer begint ondertussen al aardig te neutraliseren…. 🙂
  Die planten zuiveren toch nog meer dan ik dacht.

  Andre

 4. Leendert Says:

  Goede morgen kerel!

  Beetje beter geslapen? Annie lekker op bezoek gehad, leuke foto van jullie zo samen.
  Het viel een beetje tegen, dat bericht van de arts dat je drie maanden niet mag belasten.
  Maar kop op he, iedereen steunt je hoor.

  Liefs de Berkeltjes

 5. Andre Says:

  Hee Jef,

  Wel blijven loggen hoor…
  Ik krijg zoveel vragen op het werk over hoe het met je gaat, van alle kanten komen ze
  Er komen zelfs zoveel vragen dat we de servicedesk ingeschakeld hebben.
  Er is nu een standaard-call ” hoe ist met Jeffrey” aangemaakt…

  Als je niet meer logt, kan ik ze ook niet up-to-date houden….

 6. Danielle Says:

  Wat lees ik minder loggen…o nee, dan val ik echt in een gat en moet ik een andere dagbesteding gaan verzinnen! Please blijf lekker loggen anders stel ik een petitie op!
  http://petities.nl/

 7. Stefke Says:

  Hahahahaha… jullie zijn gek… En die standaardcall “Hoe ist met Jeffrey”… Gieren.

 8. roos Says:

  Ik ben het met de rest van de fanclup eens. Het 1e wat ik doe als ik thuis kom, is mijn favorieten aanklikken (ja echt) en kijken hoe het met jou is… Ik weet wanneer ik mijn meerdere ontmoet, dus alle eer aan jou, maar dan wil ik ook op de hoogte gehouden worden. We kennen al verschillende Teckels, maar schoonfamilie, gestoorde tantes en aangeschoten ooms….irritante neefjes en verwende nichten…. graag blijven fotograferen en ongecensureerd beschrijven. Daarnaast ook van elke scheet die dwarsligt, elke hechting die trekt, elke teen die jeukt en waar je niet bij kan.
  Ondertussen duim ik dat je snel naar huis mag, een sigaar kunt opsteken en het ramptoerisme aan je deur op gang komt.

  Grtzz Roos

 9. Karin Says:

  Ouwe mafketelt, niet bloggen…. tssssss… binnie van de rattn besnuffeld ofsooo. Maarreh te gek dat je snel naar huis mag! Tis een eindje tuffen, maar dat hebben we er voor over om je te vervelen. Ben blij dat het zo goed gaat ondanks de bekende 3 maanden, maar je tekkelgedrag zal het zeker niet vertragen. Nog even en je pist weer tegen de paaltjes om je territorium weer veilig te stellen…

  WOEF! Kaaaaaiiiiiiiit!

 10. Karin Says:

  Oja, we zullen een zaans bittertje meenemen om je genezingsproces te bevorderen!

 11. Dirk Says:

  Goed man, lekker naar huis !!!
  Enne, Annie kan toch ook vriendelijk vragen wat voor ontbijt je wilt ??

  Laterrrr

 12. Gijsbert Says:

  Hallo Jeffrey,
  Het is welliswaar ruim 5 jaar geleden, maar ik moest meteen aan mijn ongeluk in Algo denken toen ik hoorde wat jouw was overkomen. Ik leef met je mee.
  In ieder geval wens ik je dat je volledig geneest en gauw weer luchtwaardig bent.
  Vooral veel oefenen is de snelste weg om weer helemaal fit te worden is belangrijk (ervaring!) Ik zal meteen aan de laatste foto’s dat je afgevallen was, zo laten – is niets mis mee! Die tien kilo hoef je dan ook niet mee te zeulen.
  Groet’n Gijsbert

Leave a Reply