september 2009
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 24sep

  onderdag 24 September.

  Oké-oké… Wegens diverse anonieme dreigmailtjes en antraxbrieven ben ik genoodzaakt toch dagelijks een posting te doen, al is deze nog zo saai. But don’t blame me if it’s getting horribly boring !

  Vandaag visite gehad van: (In volgorde van verschijnen) Gerard, Theo, Marc, Rudi en Bea, en ‘s avonds Peter en Gea. Heel erg gezelli, en die magere wangetjes van me kunnen héél-héél-héél snel weer verdwenen zijn 😉 Heren/ Dames: Ik vond het heel erg leuk om jullie weer even te zien en te spreken.

  Samen met de zuster hebben we het gehad over mijn ontslag uit het ziekenhuis, en ik mocht meedenken over de dag dat ik naar huis ga. Alle bestelde spullen komen vandaag of morgen. Ik vond het verstandig om het nog even over het weekend te tillen, zodat Annie nog wat rust heeft thuis, dus afgesproken is dat ik in principe Maandagmorgen naar huis ga. Mij benieuwen hoe dat allemaal zal verlopen en hoe ik me zal moeten redden helemaal alleen thuis. Wel komt één keer per dag de thuiszorg nog langs, o.a. voor de wasbeurt en trombose spuit, maar dat laatste kunnen we na instructie zelf ook wel…

  Groet’n! Stefke.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:32

12 Responses to “lekker veel visite!”

 1. Rene Says:

  Mooi dat het de goeie kant op gaat Jeff.
  Gaat wel snel allemaal,zo ben je daar en hier en bijna weer thuis jeetje.
  Nog even en je hangt weer onder me,of was het nou anders om.
  Ja ja ben die 45 minuten nog niet vergeten hoor.(Hooghalen :))

  Nou mooi dat et goed (beter) met je gaat.

  Grt Rene en Marianne.

 2. Rob en Reina Says:

  Hoi Jef ik begrijp dat je weer snel naar huis mag.
  hopelijk ga je dan niet weer meteen de lucht in .
  of met Annie rare dansjes maken door de kamer.
  Doe wel een beetje rustig aan ja.
  Geef het een beetje de tijd.
  Je bezorgde ome Rob en tante Reina

 3. patricia Says:

  Goh, mag je bijna naar huis. Kun je weer lekker met de katten knuffelen. Hou het wel rustig met de visite, ik zie Anita al 100 kopjes senseo serveren elke dag. Niet dus!! Ik zal netjes bellen met Anita voor ik langskom! Knuffel vanuit het hoge Noorden. Patries

 4. Peter Says:

  Ha die Jeffrey,
  Na mijn smsje snel na je ongeluk je gevolgd in ´radiostilte´.
  Wat ontzettend fijn dat je zo vooruit gaat.
  En wat prachtig om de hoeveelheid reacties te zien van mensen die om je geven; het komt je toe.
  Poeh, mijn week in Greifenburg afgelopen juli/augustus was vooral leuk dankzij jou en je roedel, niet dankzij het vliegweer en al dat wachten op de Alm. En nu dit. Had toch ook maar weer gewacht… Tja.
  Ik wil je even laten weten dat ook ik aan je denk en je een goed herstel toewens. Je log hou ik bij.
  Take care,
  Peter (uut Grunnen)

 5. Marc Says:

  Goeiemorgen Jeff,

  je gaat er goed op vooruit, niet alleen wat betreft je gezondheid, maar ook wat betreft je onderkomen. Jeetje man, elke dag een nieuwe keuzemenukaart, een eigen kamer met high-tech audio/visueel apparaat boven je bed, massagegolven in je matras, veel bezoek. Men zou er bijna jaloers op worden!
  Maar de overtreffende trap in Gemuetlichkeit neem je maandag, als je weer fijn thuis bij Annie kunt liggen. En alle katten.
  Ik vond het prettig om je even live te zien, na alle horrorverhalen en de weinig flateuse foto’s op de weblog had ik een beeld van je, waarin je er echt ziek zou uitzien. Nou (beste lezertjes) dat valt gelukkig erg mee! Die paar kilootjes eraf staan je best goed, en die beentjes van je (ex-wielrennersbenen) komen best wel weer op sterkte, let maar op.
  Het belangrijkste is, volgens mij, dat het in dat koppie van je ook weer goed komt.
  Dat je weer met plezier een berg op gaat, om er daarna met nog meer plezier weer van af te vliegen… [ik heb er alle vertrouwen in].

  Zo, geniet van alle aandacht en vreterij die je momenteel krijgt. Binnenkort kom ik weer langs in Ol’pae.

  groetjes, Marc

  p.s. heb je de schoorsteenveger al besteld? 😉

 6. Gerard Says:

  Hoi Falko,

  ‘t Was erg prettig om je weer eens te zien en te spreken. En het viel me niet tegen hoe je er bij lag. Ik zie echt vooruitgang en ik kan het weten. Ik heb immers alle fases van je horizontale leven (laatste paar welken weliswaar) meegemaakt. Eerst op de berg, toen in de helikopter, daarna in Lienz en nu in Heerenveen. Man, het leek wel de cockpit van de Space Shuttle. Tft-scherm voor je neus, laptop op schoot, headset in je oren gepropt, toeters, bellen, etc.
  Ook ons gesprek vond ik fijn. Vooral dat je naar maandag huis gaat. Ik heb overigens nog even nagedacht over dat ene, praktische probleem waar je het over had. En ik denk dat ik de oplossing heb. Als je nou een accuboormachine neemt, doe er een 50cm draadeind M8 in, wikkel daar een vochtige doek om en voila…
  Laat me maar even weten wat je er van vindt.

  Zodra je weer zelf Senseo kunt maken, komen Marianne en ik je thuis opzoeken.

  Greetz G.

  P.s. Wat is je schoenmaat overigens???

 7. Jasper Says:

  He Kerel,
  Dat is even goed nieuws; maandag weer onder het juiste dak!
  Het is goed om te lezen van gerard dat hij in elk geval tevreden is met je vooruitgang in het herstel.
  Tot binnenkort!

 8. Stefke Says:

  Goedenmorgen allemaal. Kzit weer met een dikke greins op m’n treiter de reacties te lezen. Vooral de oplossingen voor mijn laatste “kleine probleempje” die nog bestaat om mezelf thuis te kunnen redden (bips afvegen) zijn erg creatief.

  Maar “Halleluja – U zijt de glorie”: dat probleem is nu ook opgelost, zodat niets meer in de weg staat om maandag naar hûûs te kunnen. Later in mijn weblog meer.

  Groeten ûût Heerenveen.

 9. Karin Says:

  Donders nog an toe, je kan toch ook een touwtje aan een spons binden en over je rug naar achteren door je benen naar voren gooien, trek maar aan het touwtje en de lucht wordt fris… of nou juist niet…???
  Goede thuiskomst in je eigen nest!

  Greetz uit Assendelft

 10. grasland Says:

  Mooi zo! http://www.eensaaieherhalingvanzetten.nl is vast nog wel vrij hoor!

 11. Guido Says:

  Hoi Jeffrey, gelukkig dat je snel opknapt ook al duurt het je allemaal te lang. Keep up the blogging!

  Grt, Guido

 12. Olaf Says:

  Komt er thuis nog een bedcam?

  Nog even wat passende humorplaatjes op mijn site.

  http://hese.org/photo/photo_thumb.php?dir=6c616666657465636b656c2f68756d6f72

  gr. Olaf

Leave a Reply