september 2009
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 25sep

  Vrijdag 25 september

  Vanacht heb ik voor het slapen een pijnstiller ingenomen, en heb dientengevolge redelijk geslapen. In slechts 3 etappes heb ik het weer gered tot een uur of 6. Mijn schoonvader is vandaag weer de hele dag bij Anita thuis geweest om te helpen met drempels weghalen, een opritje maken zodat ze me makkelijk naar binnen kunnen rijden maandag, en allerhande andere zaken rondom huis. echt top! Vanmiddag hebben ze ook alle benodigheden voor een verblijf thuis afgeleverd, dus ik kan zó naar huis maandag.

  Vandaag is ook de laatste hindernis genomen voor ontslag uit het ziekenhuis: Stefke kan zelfstandig op het potje (po-stoel), en beter nog: ook zelf z’n poezelige billetjes afvegen. Ik heb dat vandaag zelfs 2x kunnen oefenen! (Nooit gedacht dat ik daar ooit weer blij over zou zijn…)

  Vanmiddag Zijn Jan en Tjitske op visite geweest, en dat was erg gezellig. Ze hebben een speciale Laffe-Teckel-Repatrïering-slinger gemaakt en ik heb weer een hagelnieuwe
  toetert gekregen voor aan m’n harnas. Top!

  Vanavond is Annie geweest en heeft alvast mijn rolstoel meegenomen, want ik wordt met rolstoelvervoer naar huis gebracht Maandag. Ik heb weer heel wat kaartjes gekregen, en ook de kaartjes die naar Lienz waren gestuurd na mijn repatrïering zijn keurig doorgestuurd naar m’n huis. Iedereen heel erg bedankt. M’n prikbord hier in het ziekenhuis hangt al aardig vol

  Groeten! Jeffrey

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:09

6 Responses to “Huis is er klaar voor”

 1. Kaatje Says:

  Dussss nog efkes volhouden Sjefke. Ik verwacht volgend jaar wel die toetert weer te “hoorn”. En op z’n minst een misthoorn wanneer ik netjes op mijn pootjes land. Schijn ik te kunnen… Je kunt thuis ook een rolstoelparcours maken en steeds je tijd verbeteren van bed naar wc en vietsevertsa. Eeeennnnn klokkennnn!!!

 2. max stek Says:

  Ha Jeffrey,
  Fijn dat je weer tussen het gewone gedoe in Nederland zit, het drankprobleem van Hero Brinkman, de schietpartijen in Amsterdam Zuid Oost, de broekriem aanhalen met opa Bos en ga zo maar door. Hoop dat je snel weer wat kan bewegen in een wheelchair dat scheelt aanmerkelijk… sterkte Max

 3. Gerard Says:

  Rolstoel, rolstoel??? Maar dat is geweldig!
  Morgen en zondag wordt het prachtig vliegweer, dus ik zeg ‘Hooghalen, Stefke is on his way’!

  http://www.youtube.com/watch?v=oCYiS1Nh2xk

  http://www.youtube.com/watch?v=HZ4506Xzopc

  Greetz,
  G.

  P.s. Wat is je schoenmaat?

 4. Olaf Says:

  Ik heb alvast een traingsprogramma voor je opgezocht.

  http://www.youtube.com/watch?v=LWJhF7yfnI4

  groetjes

 5. janette poede Says:

  hoi Jeffery.

  Fijn te lezen dat het goed gaat.
  Leuk dat je weer naar huis mag ze zeggen niet voor niks
  there is no place like home.
  We komen zeker een keer een bakkie doen eerst maar
  thuis wennen en relaxen.
  We blijven iedere dag op je site kijken.
  Groetjes aan Anita.
  En als we wat voor jullie kunnen betekenen bellen hoor.

  Groetjes Fred en Janette X.

 6. Jantine Says:

  hey Jeffrey!!

  Heerlijk weer naar huis.
  Je eigen kont afvegen ..ook heeel belangrijk!!
  hoeft Annita dat gelukkig niet te doen.
  Heeft Annita ook zorgverlof gekregen, of moet je je grotendeels zelf helpen thuis?
  nou in ieder geval…wel thuis en een voorspoedig herstel!!
  Dikke kus
  Dirk en Jantine

Leave a Reply